rrethusbg
Rreth Nesh

KOMPANIA JONE

E vendosur në Dongguan, Kinë, Jinwang është një prodhues profesionist i pjesëve të angazhuar në prototipizimin e shpejtë dhe prodhimin e pjesëve metalike, duke ofruar shërbim me një ndalesë nga prototipi në prodhim. Që nga viti 2000, Jinwang ka ofruar saktësi Mulliri CNC shërbimet e kthesës për klientët në mbarë botën. Me teknologjinë e përparuar të prodhimit dhe ekipin me cilësi të lartë, Jinwang ka ruajtur gjithmonë një avantazh të shkëlqyer konkurrues.
Për më shumë se 20 vjet, Jinwang ka prezantuar vazhdimisht pajisje të avancuara të prodhimit. Aktualisht, Jinwang ka Qendrat e kthesës CNC, qendra frezimi, perpunimi me tre boshte/kater boshte/pese boshte, mulli cilindrike, mulli pa qendër, makinat e prerjes së ingranazheve dhe pajisje të tjera prodhimi dhe pajisje testimi mbi 300 copë, nëse keni nevojë për personalizim të prototipit ose prodhim me vëllim të lartë, ne jemi plotësisht të pajisur dhe të gatshëm për të ofruar atë që ju nevojitet shpejt, modeli ynë i biznesit bazohet në ofrimin e zgjidhjeve me kosto efektive që angazhojnë klientët në të gjitha fazat e zhvillimit të produktit përfitojnë të gjitha.
Produktet tona përdoren në fusha të ndryshme si automobila, mjekësi, industri në shkallë të gjerë, madje edhe në hapësirën ajrore.

Citim i menjëhershëm

Mbështetje një për një nga ekipi ynë me përvojë i inxhinierëve dhe teknikëve ekspertë të cilët janë të përgjegjshëm brenda disa orësh dhe gjithmonë të vëmendshëm ndaj çdo detaji të nevojave tuaja

High Quality

Fabrikat e certifikuara ISO9001:2015 sigurojnë që projektet tuaja të përmbushin specifikimet e rrepta të cilësisë dhe të pasqyrojnë angazhimin tonë për përmirësimin e vazhdueshëm të cilësisë dhe kënaqësinë e klientit.

20 vjet në industri

Produktet tona përdoren në fusha të ndryshme si automobila, mjekësi, industri në shkallë të gjerë, madje edhe në hapësirën ajrore, dhe ne kemi përvojë të gjerë dhe aftësi për të përfunduar të gjitha llojet e projekteve

Transporti shume i shpejte

Si partneri juaj i besuar, ne e kuptojmë rëndësinë e dorëzimit në kohë dhe ne punojmë me ju për të zhvilluar dhe ndjekur një plan prodhimi që plotëson nevojat tuaja

LAJME PËR HARDWARE JINWANG

Lexo më shumë